Het Coronavirus

Al onze postzegelvrienden

Onderwerp: Coronavirus                                                                Datum: 7 april 2020

Beste mensen

Net als vele andere verenigingen hebben wij ook last van het Coronavirus.     Hierdoor gaan activiteiten, van welke aard ook, niet door.                                       Ook onze postzegelvereniging staat met de rug tegen de muur.  Nu het einde voorlopig nog niet in zicht is heeft het bestuur, na lang overwegen, besloten om alle activiteiten van onze club tot maandag 7 september stop te zetten. Dus tot die avond geen clubavonden, beurzen, rondzendingen en Plakkers meer.

De officiële jaarvergadering en de huldiging van de jubilarissen zullen hopelijk op 7 september plaats kunnen vinden. Ook de presentatie van onze nieuwe Boskoop-postzegel is uitgesteld. Wanneer en waar dit nu plaats gaat vinden, zal nader worden bekend gemaakt.

Het bestuur hoopt dat de leden voor dit besluit begrip kunnen opbrengen. Houdt in ieder geval onze web-site www.nvpvboskoop.nl in de gaten. Dit is het enige kanaal waar we u mee op de hoogte kunnen houden.

We wensen u ondanks het virus om ons heen een fijne vakantie toe en tot ziens op onze eerstvolgende clubavond, wanneer dat ook moge zijn. Wij hopen op 7 september.

Namen het bestuur

Joop Binken, voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *